Blues Brothers tributeband(UK)

The All New Blues Brothers (UK)

De All New Blues and Soul Revue verrast het publiek al sinds 2002 met een spectaculair en authentiek eerbetoon aan de klassieke cultfilm ‘The Blues Brothers’™.

Het duo is met een volledige live band, bestaande uit enkele van de beste muzikanten van Groot-Brittannië samen met een verbluffende nieuwe productie, deze show doet veel meer dan simpelweg een ode geven aan de originele cultklassieker uit 1980.

Deze show is al meer dan twintig jaar een groot succes gebleken bij het publiek in theaters, festivals, bedrijfsevenementen en privéfeesten over de hele wereld.
In die tijd hebben ze meer dan 1500 shows gegeven, met enorm veel succes in Groot-Brittannië, Europa en de rest van de wereld.

Internationaal heeft de band theatertournees gemaakt in Duitsland en opgetreden op grootschalige festivals en evenementen zoals  Spanje, Gibraltar, Nederland, Dubai en Malawi.
Opvallende recente optredens zijn onder meer opeenvolgende headline-slots op het Cambridge Rock Festival en support-slots voor bekende namen als The Lightning Seeds, The Commitments en Toploader.

Hoeveel Blues Brothers ze zijn bewijst wel dat ze zelfs hun eigen ‘Bluesmobile’ bezitten, een exacte replica van de Dodge Monaco uit 1974 die in de film werd gebruikt!
De show is een waar eerbetoon aan de film die sinds de oorspronkelijke release, meer dan 40 jaar geleden, nooit in populariteit is afgenomen.

Het publiek wordt aangemoedigd om hun pakken, hoeden en zonnebrillen aan te trekken en een interactief onderdeel van de show te zijn, terwijl onze Jake en Elwood de tent afbreken - waardoor de ultieme interactieve ervaring ontstaat!

De band is wereldwijd te boeken als 8 mans formatie of zelfs met de dames als Aretha Franklin toe te voegen aan de show.
De volledige 11-persoons live band is een super gave complete show.

Direct informatie of boeken van the all new tribute of the Blues Brothers ? dan staan wij u graag te woord op 030-669 6090 of mail u ons op info@lineupevents.nl

Informatie aanvraag

Direct contact

Wilt u liever persoonlijk contact? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 030 669 60 90

 info@lineupevents.nl